Ulike Abonnement | Stay in Touch.no
 

Stay in Touch.no2080 Eidsvoll

Tlf.: +47 67430552 / +47 47907569

E-post: info@stayintouch.no

Stay in Touch.no

Det finns ulike abonnement.
Abonnementene finns for privat eller firma.  Det finnes en grunnpris for hvert abonnement. I tillegg kommer kostnader for SMS som sendes ut ved alarm.  Ved åpning av en konto betales en måneds grunnabonnement på forskudd. Ved avslutning av en konto, betales denne måneds abonnement tilbake, eventuellt motregnes mot utestående.  Brukeren registrer sitt kontokort i systemet. Hver måned sendes det en elektronisk faktura til brukeren. På fakturaen ser han nøyaktig hvilket forbruk av SMS, oppringninger og lagringsplass han har benyttet seg av.  I abonnementene under så inngår et vist antall SMS, oppringninger og lagringsplass på server. Fakturabeløpet trekkes automatisk fra kortet, en fast dato hver måned (noen dager etter at kunden mottatt sin faktura).  Hvis noe ikke stemmer på fakturaen kan kunden sette fakturaen på VENT.

Nr 1
Overvåking av et eller flere kameraer.

Du har mulighet å sette bevegelse detektering i kameraet slik at ved en bevegelse så spilles det inn og sendes til server. Du kan varsles gjennom SMS, e-mail og en automatisk oppringningsfunksjon.  Sammen med SMS og mail så sendes en lenk med det aktuelle opptaket.  Det er mulig å overvåke linjen til sentralen fra IP kamera.

Dette abonnementet kan du ha om du har et IP kamera eller en videoserver med analogt kamera som overvåker et område og kan sende bilder til server. Med dette abonnementet kan du også titte på kameraene dine live. Har du flere, kan du se på dem samtidig om du ønsker.  Selvsagt kan du se på kameraet fra mobilen. 

Privat (liten pakke): 95 kroner per måned   (første kamera), ekstra kamera 20 kroner per måned/kamera. Ubegrenset e-mail, 10 oppringninger av Sally, 10 SMS er inkludert i dette abonnementet. og 100 Mb plass på serveren til lagring.
 
Firma (stor pakke): 145 kroner per måned (første kamera), ekstra kamera 20 kroner per måned/kamera. Ubegrenset e-mail, 20 oppringninger av Sally, 20 SMS er inkludert i dette abonnementet. og 100 Mb plass på serveren til lagring.

Nr 2
Innbruddsalarm, videreformidling av alarm til SMS, e-mail og automatisk oppringning.

For å benytte deg av denne tjenesten, må din nummersender omprogrammeres til å ringe til serveren. Det er også mulig å sette inn et nytt ipkort som koples på ditt lokale nettverk og kommuniserer med vår server.

Du administrerer selv systemet fra internett, hvor alarmen skal sendes, og i hvilken rekkefølge. SMS og e-mail sendes omgående mens oppringning skjer etter den rekkefølge du har valgt. Hvis mottager kvitterer, så stopper oppringningen.
Du får logging av alle hendelser slik at du kan se når og hvem som kvitterte alarmen.
Hvis man benytter en IP communicator så kan man også overvåke linjen til sentralen og få en varsling om serveren mister kontakten med alarmsentralen.

Privat: 135 kroner per måned   
Ubegrenset e-mail, 10 oppringninger av Sally, 10 SMS er inkludert i dette abonnementet.  
 
Firma: 195 kroner per måned 
Ubegrenset e-mail, 20 oppringninger av Sally, 20 SMS er inkludert i dette abonnementet.  
I dette abonnementet finnes mulighet å få varsling ved sen åpning /stengning

Nr 3
Kombinert alarm og Kamera
 

Privat: 230 kroner per måned  (første kamera), ekstra kamera 20 kroner måneden per kamera 
Abonnement 1& 2 sammen. Ubegrenset e-mail, 20 oppringninger av Sally, 20 SMS er inkludert i dette abonnementet. og 100 Mb plass på serveren til lagring. 
 
Firma: 340 kroner per måned (første kamera), ekstra kamera 20 kroner måneden per kamera 
Abonnement 1& 2 sammen. Ubegrenset e-mail, 40 oppringninger av Sally, 40 SMS  og 100 Mb plass på serveren til lagring er inkludert i dette abonnementet per måned.


 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
13.07.2024